Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,841 $

A várható maximum hőmérsékletek vasárnap Budapesten és a többi nagyvárosban

Pécsen lesz a legmelegebb a nagyobb városok közül, míg Miskolcon a legalacsonyabb, bár ott sem kell dideregniük az embereknek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Balint Miko
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Összességében száraz idő vár ránk vasárnap, a hét utolsó napján. Kicsi az esélye a csapadéknak, ami jó hír, mert az időjárás tökéletes lesz a kiránduláshoz, bár azért számolnunk kell azzal is, hogy ma már több felhő képződhet felettünk.

A HungaroMet Zrt. jelentése szerint a hőmérséklet 15 és 22°C között alakul majd, így érdemes lesz kimenni a szabadba. Kezdetben a délnyugati szél lengedezhet, majd délután északnyugat felől egy súroló hidegfront hatására – főként az Észak-Dunántúlon – meg is erősödik az északnyugatira forduló szél.

Budapesten a maximum 18°C körül alakul, akárcsak Győrben és Debrecenben, addig Szombathelyen és Siófokon ugyanez már 19°C lehet. Pécsen várható a legmelegebb a nagyobb várások közül, ott egészen 22°C-ig melegedhet a levegő hőmérséklete. Hasonló hőfokra számíthatunk Szegeden, míg Miskolcon csak 16°C-ig kúszhat fel a hőmérő higanyszála.

Az orosz sajtó egy Orbán Viktor ellen tervezett merényletről ír, Szijjártó Péter is reagált a híresztelésekre

Az orosz sajtó egy Belgrádból érkező hírről beszámolva közölte, merényletet terveznek Orbán Viktor ellen. Most Szijjártó is reagált az állításokra.