Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,841 $

Hajós András megmondta a frankót Tóth Gabiról

Hajós András elmondta az őszinte véleményét Tóth Gabiról, aki nagyon meglepte őt szombat este a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi is kiesett szombaton a versenyből, ami után őszintén beszélt arról, hogy nem érzi magát csalódottnak. Szerinte jó teljesítményt nyújtott, addig a közösségi médiában sokan nem értenek egyet ezzel, megint rengeteg támadást kap.

Liptai Claudia egy nagyon különleges művésznek gondolja az énekesnőt, aki végül majdnem eljutott a döntőig. Hajós Andrást pedig igencsak meglepte Azahriahként, tőle szokatlan módon csak kereste a szavakat, és magasan értékelte a produkciót, amivel szerinte Gabi legutóbb nagyot ment. Soron kívül Megszólalt a Sallai Nóra balesetét okozó BMW-s családja

„Figyelj, azt kell mondjam neked, átkozottul hosszú volt a dal, de végigbírtad. Most nagyon megleptél engem, megláttam benned… Eddig is nagyon bírtam, amit csináltál, de most megláttam benned valamit, szerintem ez kb a TOP-2 produkcióba volt, amit itt eddig lehetett látni hangutánzásban.”

„Azt figyeltem, valószínűleg amiatt vagy egy nagyon jó szakember, mert te nem arra figyeltél ebben a produkcióban sem csak, amire nézőként figyelünk, hogy mit hallunk, hanem arra, hogy azt ő hogyan csinálja. Amit a színészeknél megdicsérünk, azt a fajta átlényegülést mozgásban, karakterben, azt hangtechnikában csináltad meg.”

Az orosz sajtó egy Orbán Viktor ellen tervezett merényletről ír, Szijjártó Péter is reagált a híresztelésekre

Az orosz sajtó egy Belgrádból érkező hírről beszámolva közölte, merényletet terveznek Orbán Viktor ellen. Most Szijjártó is reagált az állításokra.