Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,841 $

Liptai Claudia szerint Tóth Gabi egy tündöklően jó és csodálatos művész

Liptai Claudiánál aligha van nagyobb rajongója Tóth Gabinak a sztárok között, szép szavakat fogalmazott meg hozzá a színésznő.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi már nem lehet versenyben a Sztárban Sztár All Starsban, mivel szombaton búcsúzott, Oláh Ibolya a másik kieső, aki szabályosan örült annak, hogy már nem kell szerepelnie, számára ez igen fárasztó és távol is áll tőle, maga a show business.

Gabi természetesen még maradt volna a döntőre, de így sem csalódott, büszke arra, ahogyan búcsúzott. Liptai Claudia, aki örül, hogy az a négy énekes jutott be a döntőbe, akit megszavaztak a nézők, kimagaslóan jónak értékelte Tóth Gabit Azahriahként. Soron kívül Megszólalt a Sallai Nóra balesetét okozó BMW-s családja

„Ide jöttél ebbe a műsorba Gabi úgy, hogy volt benned vagy sokszor éreztem, hogy mindig beszéltünk ezekről a megnyilvánulásokról, egy ilyenfajta tüskésség. Ha valakinek ez a műsor a mennybemenetelt mutatja, az te vagy az egyik, mert olyan szinten csak a művészeted látjuk most, és olyan szinten le*arom, hogy mi van körülötted és milyen dolgok történnek, mert ez a lényege, ez volt az a kislány, akit én láttam a Megasztárban, aki tündöklően jó és csodálatos művész.”

„Ez a művész ma itt olyasvalamit alkotott itt nekünk, amit soha nem fogunk elfelejteni, ebben biztos vagyok. Ez a műsor persze arról szól, hogy átlényegülj, és most egy másik ember bőrében tündökölsz, de ez egy nagyon-nagyon ritka adottság.”

Az orosz sajtó egy Orbán Viktor ellen tervezett merényletről ír, Szijjártó Péter is reagált a híresztelésekre

Az orosz sajtó egy Belgrádból érkező hírről beszámolva közölte, merényletet terveznek Orbán Viktor ellen. Most Szijjártó is reagált az állításokra.