Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,841 $

Liptai Claudia megszólalt Tóth Gabi kiesése után

Liptai Claudia örül, hogy az a négy versenyző van ott a döntőben, akiket megszavaztak a nézők, így Tóth Gabi és Oláh Ibolya már nincsenek versenyben.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Stohl András nem kertelt, élő adásban mondta azt, egy héttel ezelőtt azt gondolta, Tóth Gabinak kellett volna kiesnie, de helyette Szabó Ádám és Sipos Tomi távozott. Ugyanakkor András megjegyezte, akkorát ment most Gabi Azahriahként, hogy a döntőben lenne a helye.

Ez most elmaradt, melynek kapcsán Gabi azt mondta, eleinte rengeteg undorító kommentet kapott, és sokan azt akarták, rögtön essen ki. Ez nem történt meg, viszont nem érzi magát szomorúnak, ráadásul emiatt kizárólag a Dancing with the Starsra tud koncentrálni. Soron kívül Megszólalt a Sallai Nóra balesetét okozó BMW-s családja

Liptai Claudia, aki nagy rajongója Tóth Gabinak, Szabó Zsófinak azt mondta, örül, hogy ez a négy ember van ott a döntőben, bár szerinte itt nincs olyan, hogy győztes. Egyszerűen azért, mert mindenki boldog attól, hogy ilyen sokféle karaktert adhat elő.

„Őszinte leszek, örülök, hogy ez a négy ember van a döntőben, de amit elmondtam, azt is tartom. Úgy gondolom, itt tényleg nincs olyan, hogy győztes, mert mindenki boldog attól, hogy annyiféle dologban meg tudta mutatni magát. Elvileg a végére még mindenki visszajön.”

Az orosz sajtó egy Orbán Viktor ellen tervezett merényletről ír, Szijjártó Péter is reagált a híresztelésekre

Az orosz sajtó egy Belgrádból érkező hírről beszámolva közölte, merényletet terveznek Orbán Viktor ellen. Most Szijjártó is reagált az állításokra.