Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,911 $

Tóth Gabi a kiesése után: „Rengeteg undorító kommentet kaptam”

Tóth Gabi még az élő adás ideje alatt beszélt arról, hogy milyen sokan szerették volna, ha azonnal kiesik a Sztárban Sztár All Starsból.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, Tóth Gabi és Oláh Ibolya már nincsenek versenyben, ők a műsor legutóbbi kiesői. Sokan örültek ennek a közösségi médiában megjelent kommentek alapján, és a sors furcsa fintora, hogy a zsűri most beszélt a legpozitívabban Gabiról, mégis mennie kellett.

Azahriaht utánozta az este első felében, és Stohl András azt mondta, ezzel a produkcióval a döntőben lenne a helye. Oláh Ibolya már messze nem volt ilyen meggyőző a zsűri számára, aki boldogan köszönt el, mert elfáradt, szabályosan örült a kiesésének. Gabi még maradt volna, de legalább teljes mértékben a Dancing with the Starsra koncentrálhat, aminek új évada két hét múlva rajtol el. Soron kívül A várható maximum hőmérsékletek vasárnap Budapesten és a többi nagyvárosban

„Én nagyon elégedett vagyok a mai produkcióimmal, nagyon jól éreztem magam. Úgy érzem, így jó távozni, nagyon hálás vagyok, hogy ideáig eljutottam. Amikor elindultam ebben a műsorban, akkor rengeteg undorító kommentet kaptam, hogy te leszel az első, aki ki fog esni, mert mindenki utál. Tulajdonképpen végigcsináltam az egész műsort, és nagyon szépen köszönöm.”

„Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem, és a show folytatódik, mert mindenki táncol, úgyhogy nemsokára a Dancing with the Starsban találkozhatunk. Remélem, ott is ilyen jó eredményt fogok elérni, és legalább a végéig eljutunk Mátéval. Köszönöm mindenkinek a szavazatokat, nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettem.”

Közel 20 sérültje van a Zala vármegyei súlyos buszbalesetnek

18 sérültről tudni, akik különböző sérüléseket szenvedtek a nagy Zalai vármegyei buszbalesetben.

Cristiano Ronaldo maga kísérte le a pályáról a berohant rajongót (videó)

A portugál klasszis nem akarta, hogy bántódása essen a pályára berohant szurkolónak, emiatt saját maga kísérte őt le, majd átvették a biztonságiak.