Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
63,047 $

Sztárban Sztár All Stars: Tóth Gabi is kiesett

Gubik Petra sorozatban negyedik alkalommal is napi győztes lett, stílusosan jutott be a döntőbe, addig két versenyzőnek el kellett köszönnie.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Lezajlott az elődöntő, melynek ideje alatt komoly meglepetések is születtek. Tóth Gabi, aki a közösségi médián keresztül nyomasztóan sok kritikát kap, ezúttal meggyőzte a zsűrit, és nagyot ment Azahriahként, bár ezzel nem mindenki értett egyet.

Stohl András nem kertelt, és azt mondta, egy héttel ezelőtt Gabinak kellett volna kiesnie, addig most annyira lenyűgözte, hogy szerinte a döntőben a helye. Később Lady Gagaként is pozitív kritikákat kapott, ám a napi győztes megint Gubik Petra lett, egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni, fergeteges teljesítményt nyújtott. Soron kívül Ezért van a húsban sokkal több fehérje, mint a zöldségekben

Olyan sokan szavaznak rá és annyira nagy tehetség, hogy ennyire egyértelmű favoritja még egy műsornak sem volt korábban. Petra egyetlen egy lépésre van attól, hogy övé legyen a győzelem és ezzel duplázzon, ugyanis korábban már nyert Sztárban Sztárt.

Petra után Peter Srámek tovább elsőként a döntőbe, amiért hálás volt a rajongóinak, megint biztosították a helyét a következő körbe, akárcsak Oláh Gergőnek. Oláh Ibolya, Tóth Gabi és Puskás Peti maradtak a végére, volt is miért izgulniuk a nagy tét miatt. Puskás Peti bejutott a fináléba, így Tóth Gabi és Oláh Ibolya nem folytathatják tovább.

Ibolya a végén beszédet mondott, hálás azért, hogy kiesett, mert már nagyon elfáradt. Örül, hogy visszatérhet a munkájához, mivel a show business távol áll tőle. Gabi szintén hálás, hogy ott lehetett, és reméli, hogy a Dancing with the Starsban is eljuthat a végéig.