Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
63,131 $

Sztárban Sztár All Stars: Oláh Ibolya megint sok kritikát kapott, bajba kerülhet (videó)

Nem lehet azt mondani, hogy Oláh Ibolya eddig tarolt volna a Sztárban Sztár All Starsban, de most ismét színpadra lépett.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Oláh Ibolya mindig is közkedvelt volt, de hosszú évek óta nincs a zeneipar középpontjában, és miután nagyon kevés interjút ad, a közösségi médiában sem ontja magából a tartalmakat, nyilván nehéz a legjobb polcokon maradnia.

Ibolya azonban más karakter, inkább nyugodtabb, mint gazdagabb, és tegyük hozzá, így is sokan szeretik, mint azt láthattuk a Sztárban Sztár All Stars évadában is. Hiába a kritikák, a Megasztár egykori nagy felfedezettje már ott van a legjobb hat versenyző között. Soron kívül Szörnyethalt egy 30 éves férfi és 54 éves édesanyja, egy 15 éves lány karja leszakadt

Ibolya legutóbb egy világsztárt adott elő, méghozzá Bonnie Tyler személyében, aki hatalmas név a zeneiparban. A 73 éves énekesnőt még mindig sokan ismerek, a fiatal generáció is, hiszen nagy slágereket énekelt. Elsőként soha nem egyszerű fellépni, de Ibolya remek hangulatot generált.

Lékai-Kiss Ramóna számára nem volt tökéletes a produkció, addig Stohl András keményebb kritikákat fogalmazott meg, akárcsak Liptai Claudia. Ibolya tűrte a kritikákat, és elárulta, egyszerűen nem elég neki ez az egy hét, hogy át tudjon szellemülni. Ramóna 9, Stohl 8, Claudia 8, míg Hajós 9 pontot adott.