Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
63,131 $

Letette a katonai esküt Schobert Norbi fia, készen áll a haza védelmére

Schobert Norbi fia, Norbi Jr. már le is tette a katonai esküt, sikeresen teljesítette az első küldetését katonaként, miközben az árvízvédelemben is segített.

...svg content...Fotó: Facebook/Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi fia általában sikeres, amibe belevág, így volt ezzel akkor is, amikor bokszolónak, majd énekesnek állt. Az énekesi pálya lehet az új útja, hamarosan kiderül, meddig jutott a Megasztárban, ahol megadták neki a lehetőséget az újabb bizonyításra.

Már tartalékosként is bizonyított, az első küldetése a vizsga letétele volt, és még a katonai esküje előtt éles helyzetben szolgálhatott az árvízvédelmet segítő katonák között. Azt mondja, mindig is érdekelte a katonai élet, a katonaság, és büszkén viseli a szerelését. Soron kívül Szörnyethalt egy 30 éves férfi és 54 éves édesanyja, egy 15 éves lány karja leszakadt

„Egyáltalán nem volt bennem félelem már az elején sem. Engem mindig is érdekelt a katonaság, tulajdonképpen már gyerekkorom óta. Úgyhogy nagyon jó volt belekerülni ebbe a gyerekkori álomba és megtapasztalni a valóságban, hogy milyen is ez.” – idézte a Bors Norbi fiát.

Norbi természetesen nagyon hálás azért, hogy kipróbálhatta magát ezen a területen is, és az eskütétel olyasvalami, amire mindig is emlékezni fog. Örül, mert sok új barátra tett szert, és olyan embereket ismerhetett meg, akiket tisztel, illetve napi szinten tartja velük a kapcsolatot.

„A legfontosabb ilyen szerintem a fegyelem, de sok minden mást is belénk neveltek, amit biztosan nem fogok elfelejteni.” Norbi örül, hogy sok ismerőse általa elindult ugyanezen az úton, és valószínűleg sokan mások is így tettek.