Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
63,131 $

Sztárban Sztár All Stars: Peter Srámek Chert utánozta, de most sem kapott maximum pontszámot

Peter Srámek produkcióját ezúttal is nagy várakozás előzte meg a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Peter Srámek a nézők nagy kedvence, jól mutatja mindezt az is, hogy hiába nem kapott 40 pontos értékeléseket, rendre simán továbbjutott. Ezért hálás is, és nagyon boldog, hogy ilyen sok rajongója van.

A közösségi médiás visszajelzések alapján is rendkívül népszerű Srámek, aki minden héten bizonyítja, hogy nőként is kiválóan teljesít. Ezek után nem okozhatott meglepetést, hogy a TV2 újabb női szerepet osztott rá, amit már kezd megszokni. Soron kívül Szörnyethalt egy 30 éves férfi és 54 éves édesanyja, egy 15 éves lány karja leszakadt

Srámek Chert alakíthatta, aki a legendák legendája, és mindenki ismeri a karakterét. Egy olyan énekesnő, aki már az aktív karrierje első felében legendává vált, így már csak emiatt sem könnyű őt utánozni. Peter elismerte, ez most egy kicsivel nagyobb falat számára, megküzdött vele.

Stohl András számára ezúttal a dal eleje tetszett igazán, majd a végén ismét elégedett volt. Maximális egyetértett ezzel Liptai Claudia, és nőiesebb alakítást várt volna, érezhető volt, hogy ebből megint nem lesz 40 pont. Ramóna 10, Stohl 9, Liptai és végül Hajós is 9 ponttal jutalmazta Srámeket.