Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
63,095 $

Karbantartás miatt félnapos leállás jön a Vodafone-nál

Szombat este 10 és vasárnap délután 14 óra között csak korlátozottan lesznek elérhetők a cég bizonyos szolgáltatásai.

...svg content...Fotó: Vodafone
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hétvégén karbantartást végeznek a Vodafone-nál, amelynek ideje alatt az online és a személyes ügyintézés egyes szolgáltatásai is csak korlátozottan lesznek elérhetők.  A vállalat közleménye szerint október 12. 22:00 és október 13. 14:00 óra között számíthatunk bizonyos szolgáltatások leállására. 

Ebben az időintervallumban a My Vodafone applikációban és a Vodafone weboldalán nem lesz lehetőség online rendelések leadására, új vezetékes vagy mobil előfizetési szolgáltatások, illetve médiaeszközök megrendelésére és számlabefizetések kezdeményezésére – részletezik. Soron kívül Fiatal nő zuhant le egy tengerjáró hajóról, nem élte túl

A karbantartás során a Vodafone üzletekben is csak korlátozottan lehet ügyet intézni vagy vásárolni. Személyes ügyintézés esetén a szerződéskötésre irányuló igényeket ugyan tudják rögzíteni, de csak 14 óra után viszik azokat fel a rendszerünkbe – írta meg a Pénzcentrum a közlemény alapján.

Korábban a cég arra hívta fel a figyelmet, hogy megszűnik az egyik ingyenes szolgáltatásuk. Mint kiderült november 30-án kivezetik a Mini Bázis térerőpótló szolgáltatást, helyette a korszerűbb VoWiFi technológiát javasolják az ügyfeleknek.

Egy felmérés által fény derült rá, hányan állítanák vissza a halálbüntetést hazánkban

Mint kiderült, a magyar társadalom több mint kétharmada gondolja úgy, hogy erős vezetőkre van szükségünk, csaknem kétharmadnyian pedig visszaállítanák a halálbüntetést.