Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,734 $

Ázsia Expressz: rendkívül erős gyógyszerek voltak Béres Anettnél

Béres Anett utólag elárulta, rendkívül erős gyógyszerek voltak nála az Ázsia Expressz ideje alatt, mindenre felkészült a korábbi súlyos balesete miatt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Ha valaki 2 évvel ezelőtt azt mondja Béres Anettnek, hogy hamarosan az Ázsia Expresszben fog szerepelni és eljut a döntőig, majd meg is nyeri azt Sáfrány Emesével, talán hangosan felnevet, mert akkor még azt sem tudta, mikor járhat újra.

Egy rendkívül súlyos sérülésből épült fel, az élete is veszélyben volt. Minden elismerésünk az övé, sok férfi nem rendelkezik ekkora erővel és kitartással, mint ő nőként. Ráadásul mindeközben el kellett viselnie az őt ért támadásokat, ám az Ázsia Expressz után már másképpen néznek rá. Soron kívül Kovács Gergely leállíttatta a Tündérhegyi Pszichiátria épületének bontását

Mikes Anna szintén gratulált nekik a győzelemhez, míg Krausz Gábor a befutót nagyon nehezen viselte. Végül őszintén, szemtőlé szemben a Kibeszélőben beszélt erről mindenkinek, és hangsúlyozta, Anették megérdemelten nyertek.

Anett végül mindent kibírt

„Igazából nagyon élveztem az egész forgatást, nagyon szerettem kint lenni, a stábbal is jól kijöttünk. Alkalmazkodtunk, nem hisztiztünk, ha meg kellett csinálni valamit, nem húztuk a szánkat.” – mondta Béres Anett az Origónak adott interjújában.

Amitől igazán félt, az az, hogyan fogja elbírni a hátizsákot, pláne egy olyan súlyos sérülés után. Végül ezzel is megbirkózott, hat héten át cipelte napi szinten órákon át. „Amitől féltem, de végül az sem volt nehéz, hogy hogyan fogom elbírni a hátizsákot, mert abban tényleg minden benne volt, mindent kellett cipelni – féltem, hogy a másfél éve eltört gerincem hogy fogja bírni, de nagyon jól bírta.”

Elárulta, csak egyszer használta a gerincmerevítőjét, amikor egy nagy keresztet kellett cipelniük kilométereken keresztül. Ami pedig a rendkívül erős gyógyszereit illeti, azokból egyet sem vett be mely szintén őt dicséri. „Nálam volt a gerincmerevítőm, fájdalomcsillapító krém és brutál erős gyógyszerek, de már placebóként is működtek: a merevítőt például egyetlenegyszer kellett csak felvennem, gyógyszert egyáltalán nem vettem be.”

Gyurcsány Ferenc 14 millió forintos bírságot kapott a parlamenti csörte után

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jelentette be, hogy 14 millió forintos bírságot kapott Kövér László házelnöktől, amiért súlyos állításokat tett Orbán Viktorról és a magyar kormányról.

Dibusz elmondta, mi történt Szoboszlaival kirúgásnál a hollandok ellen

Dibusz Dénes elmagyarázta, mi is történt Szoboszlai Dominikkel a kirúgásnál, ami miatt szabálytalanságot intett a játékvezető Hollandia javára.