Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,734 $

Eltűnt egy 14 éves budapesti lány, nagy erőkkel keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keresi a rendőrség a 14 éves Ganczer Brigitta Lilit, akit egyelőre nem találnak, és a lakosság segítségét kérik.-

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A 14 éves Ganczer Brigitta Lili október 10-én, a délután órákban tűnt el Budapest XIV. kerületében. Ismeretlen helyre távozott az otthonából, és jelenleg is nagy erőkkel keresi a rendőrség, de egyelőre nem akadtak a nyomára.

A police.hu tájékoztatás szerint a fiatal lány körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, barna haja van, elöl frufrut visel, szeme színe barna. Bal orrlukában piercing található. Eltűnésekor fekete pólót és fekete pulóvert, bő szárú, kék farmernadrágot, valamint sötét tornacipőt viselt. Soron kívül Kovács Gergely leállíttatta a Tündérhegyi Pszichiátria épületének bontását

Bárki, aki információval tud szolgálni az eltűnt lányról, az akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: police.hu

Gyurcsány Ferenc 14 millió forintos bírságot kapott a parlamenti csörte után

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jelentette be, hogy 14 millió forintos bírságot kapott Kövér László házelnöktől, amiért súlyos állításokat tett Orbán Viktorról és a magyar kormányról.

Dibusz elmondta, mi történt Szoboszlaival kirúgásnál a hollandok ellen

Dibusz Dénes elmagyarázta, mi is történt Szoboszlai Dominikkel a kirúgásnál, ami miatt szabálytalanságot intett a játékvezető Hollandia javára.