Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,734 $

Ázsia Expressz: Krausz Gábor eleinte nem tudott őszintén gratulálni Béres Anettéknek

Krausz Gábor ezt most pótolta, és a televízió kamerái előtt gratulált Béres Anett, valamint Sáfrány Emese nagy győzelméhez az Ázsia Expresszben.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Már mindenki tudhatja, hogy a sokak által leírt, lesajnált női páros, Béres Anett és Sáfrány Emese nyerte meg az Ázsia Expressz fődíját, az azzal járó 15 millió forintot. Krausz Gáborék alig pár perccel csúsztak le erről, majd a döntőt követően Mikes Anna tisztázta, milyen érzések vannak benne a történtek miatt.

Sáfrány Emese is mondott pár szót, aki nagyon hálás és büszke arra, amit elértek. Nyilván rendesen dolgozott a csalódottság Gáborban, aki nagyon nyerni akart, mindent megtett, amit csak lehetett, ám az a csavar, ami a Dancing with the Starsban megvolt, az most elmaradt. Soron kívül Kovács Gergely leállíttatta a Tündérhegyi Pszichiátria épületének bontását

Gábor külön kitért a befutó pillanataira, és elismerte, őszintén igazán nem tudott akkor gratulálni Anettéknek. Most azonban a Kibeszélőben ezt megtette, és úgy emlékszik, nagyon kivolt, és nem a legszebb szavak hagyták el a száját.

Hangsúlyozta, mindez nem nekik szólt, nem annak, hogy nyertek. „Őszintén gratulálunk, és komolyan, nagyon megérdemeltétek. Az elejétől a végéig kőkemények voltatok. Szeretném tisztázni, mert ez ott nem hangzott el.”

Gyurcsány Ferenc 14 millió forintos bírságot kapott a parlamenti csörte után

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jelentette be, hogy 14 millió forintos bírságot kapott Kövér László házelnöktől, amiért súlyos állításokat tett Orbán Viktorról és a magyar kormányról.

Dibusz elmondta, mi történt Szoboszlaival kirúgásnál a hollandok ellen

Dibusz Dénes elmagyarázta, mi is történt Szoboszlai Dominikkel a kirúgásnál, ami miatt szabálytalanságot intett a játékvezető Hollandia javára.