Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,60 Ft
Euró
401,20 Ft
Font
479,09 Ft
Bitcoin
62,734 $

Megszólalt Mikes Anna az Ázsia Expressz drámai döntőjét követően

Mikes Anna is mondott pár szót azt követően, hogy elvesztették az Ázsia Expressz döntőjét Krausz Gáborékkal szemben.

...svg content...Fotó: Instagram/Mikes Anna
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Béres Anett és Sáfrány Emese nyerte az Ázsia Expressz ötödik évadát, ami drámai véget ért. Alig pár percen múlt Mikes Anna és Krausz Gábor győzelme, akiknek nem volt szerencséjük a végén, sokat küszködtek az utolsó feladattal, gyakorlatilag ott ment el minden.

„Először is szeretnénk gratulálni a győztes párnak, Emesének és Anettnek! És le a kalappal minden páros előtt, mert mindenki a határait feszegette. Nem tudtuk mire vállalkoztunk Gáborral mikor igent mondtunk az Ázsiára, zöld erőben is jártunk az első héten. Aztán ráéreztünk a játékra, védettek voltunk és erőre kaptunk. Közben hajszáztunk háromszor. Majd jött a borítékos játék, ahol szerencsénk volt.” – írta a közösségi oldalán Mikes Anna. Soron kívül Kovács Gergely leállíttatta a Tündérhegyi Pszichiátria épületének bontását

Anna azt mondja, nem szomorúak, hiába nem hozzájuk került a végső győzelem és az azzal járó jelentős pénzösszeg. Elismerte, volt pár alkalom, amikor kikérték az útlevelüket, ugyanakkor nem adták fel, és együtt küzdöttek tovább.

„Másodikok lettünk, de nem vagyunk szomorúak! Egy “banánhéjon csúsztunk el”, de együtt! Igen, volt pár passport kikérés, de továbblendültünk együtt. Végig összetartottunk, tisztelettel voltunk egymás felé és segítettük egymást.”

Sok mindenért hálásak

Hálásak Ázsiának amiatt is, hogy még inkább rávilágított az igazán fontos dolgokra az életben. Rengeteg mindent láttak, tapasztaltak és éreztek, melyeket azelőtt soha, hiszen ez egy egészen más világ odaát.

„Hálásak vagyunk az Ázsiának, amiért még jobban rávilágított az igazán fontos dolgokra az életben! A Fülöp-szigeti emberek kedvességét es a minket befogadó családoknak itt is köszönjük szépen a segítségüket.”

„Köszönjük a producerek, szerkesztők és operatőrök remek munkáját, nagyon komoly volt a mögöttünk álló team! És mi az amit magunkkal hoztunk? Az emberi kapcsolatok sokkal fontosabbak mint a tárgyak. És persze azt, hogy a szerelemünk sokkal erősebb egy reality műsornál! Easy, no?!”

Gyurcsány Ferenc 14 millió forintos bírságot kapott a parlamenti csörte után

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök jelentette be, hogy 14 millió forintos bírságot kapott Kövér László házelnöktől, amiért súlyos állításokat tett Orbán Viktorról és a magyar kormányról.

Dibusz elmondta, mi történt Szoboszlaival kirúgásnál a hollandok ellen

Dibusz Dénes elmagyarázta, mi is történt Szoboszlai Dominikkel a kirúgásnál, ami miatt szabálytalanságot intett a játékvezető Hollandia javára.