Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,37 Ft
Euró
401,13 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,220 $

Béres Alexandra őrületes bikinis fotója egyenesen tarol

Béres Alexandra is azok közé tartozik, akik hosszú évek óta extrán fitten élik az életüket, egyszerűen már napi rutin számukra.

...svg content...Fotó: Instagram/Béres Alexandra
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Vannak páran a hírességek közül, akik valóban extrán fitten élik az életüket, és olyan természetes számukra a sport, mint sokan másoknak a reggeli kávé. Sarka Kata, Béres Alexandra, Rubint Réka, és még sokáig folytathatnánk a sort.

Mind országosan ismert nevek, akik egyetlen fotóval képesek százezreknek üzenni, mi a helyes irány, ha egészséges életmódról van szó. Béres Alexandra is nagy név a szakmában, aki 48 éves, de nem kevés esztendőt tagadhatna le a korából. Soron kívül Ekkora most a különbség a Fidesz és a Tisza Párt között a legfrissebb felmérés szerint

Az egyik úttörője volt a hazai fitneszsportnak, és igazi kedvencé vált, noha akkor még közösségi média sem létezett. Az egykor Óbudára járt kislányból felnőtt nő lett, aki egyértelműen a sportnak szentelte az életét, mialatt családot alapított. 1996 óta, lassan 30 éve él boldog házasságban, ami nagyon hosszú idő.

Az idő azonban nem akar fogni Alexandrán, a róla készült új bikinis fotó is ezt bizonyítja. Sokan szeretnének legalább fele ennyire jól kinézni, még a 20-as éveikben járó fiatalok közül is, ám ez nem kevés munka és kitartás.

Óriási nézettséget generál Vogel Evelin új videója, itt vannak a számok

Vogel Evelin YouTube csatornája hamar teret hódíthat magának a virtuális világban, ha az érdeklődés változatlan marad iránta.

Megvan a magyar kezdő a hollandok elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre

Marco Rossi egy nagyon erős csapatot küld ki a hollandok ellen a pályára a Puskás Arénában, ami akár szoros mérkőzést is hozhat.

Magyar Péter egyelőre nem reagált Vogel Evelin legújabb videójára

Meglepő módon a Tisza Párt elnöke egyelőre nem reagált volt kedvese legújabb videójára, ugyanakkor valószínűtlen, hogy ezt 24 órán belül nem teszi meg.