Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,37 Ft
Euró
401,13 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,220 $

Magyar Péter egyelőre nem reagált Vogel Evelin legújabb videójára

Meglepő módon a Tisza Párt elnöke egyelőre nem reagált volt kedvese legújabb videójára, ugyanakkor valószínűtlen, hogy ezt 24 órán belül nem teszi meg.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (k) és Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere (b) kezet fog a Fõvárosi Közgyûlés alakuló ülése elõtt Városháza dísztermében 2024. október 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Magyar Péter és Varga Judit nagyon viharos körülmények között váltak szét, majd jött az interjú Hajdú Péter műsorában. A volt igazságügyi miniszter, aki szakmája egyik legjobbja volt, visszavonult a közélettől, hosszú perceken át beszélt a házasságáról.

Sokan még csak nem is sejtették, mennyire nem működött Magyar Péter és Varga Judit kapcsolata. Varga azóta sem adott interjút, új életet kezdett, és úgy tűnik, most ugyanez a helyzet Vogel Evelinnel is, azzal az eltéréssel, hogy folytatja a kitálalást. Soron kívül Ekkora most a különbség a Fidesz és a Tisza Párt között a legfrissebb felmérés szerint

Magyar volt kedvese, akit egy évvel ezelőtt jegyzett el, az Indexnek talált ki, mert betelt nála a pohár. Most pedig úgy döntött, hogy saját YouTube csatornát indít, aminek első felvonása Magyar Péterről szólt, melyben azt mondta, többek között megfenyegette őt.

A Tisza Párt elnöke az Indexnek adott interjúra hamar reagált, ám ez egyelőre nem történt meg Vogel legutóbbi videója kapcsán. Valószínűtlen, hogy Magyar Péter nem fog reagálni, várhatóan a videó megjelenését követő 24 órán belül egy hosszabb bejegyzésben reflektál az állításokra, sokan várják tőle ezt, akárcsak a volt kedvesétől az új videókat.

Óriási nézettséget generál Vogel Evelin új videója, itt vannak a számok

Vogel Evelin YouTube csatornája hamar teret hódíthat magának a virtuális világban, ha az érdeklődés változatlan marad iránta.

Megvan a magyar kezdő a hollandok elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre

Marco Rossi egy nagyon erős csapatot küld ki a hollandok ellen a pályára a Puskás Arénában, ami akár szoros mérkőzést is hozhat.

Magyar Péter egyelőre nem reagált Vogel Evelin legújabb videójára

Meglepő módon a Tisza Párt elnöke egyelőre nem reagált volt kedvese legújabb videójára, ugyanakkor valószínűtlen, hogy ezt 24 órán belül nem teszi meg.