Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,37 Ft
Euró
401,13 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,220 $

Kiderült az igazság Sallai Nóra tragikus balesetéről

Számos téves állítás jelent meg a tragikus baleset kapcsán, ám most kiderült az igazság.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A közelmúltban nyilvánosságra hozott felvételek alapján egyértelműen látható, hogy a színésznőnek elsőbbséget kellett volna adnia a másik járműnek. Ha azonban a BMW a megengedettnél jóval gyorsabban haladt, mindkét fél felelőssége vizsgálható – ennek pontos tisztázása még folyamatban van.

Mint ismert, Sallai Nóra és kisfia súlyos balesetet szenvedtek Alsónémediben, amikor autójuk egy BMW-vel ütközött. Sajnos a kisfiú néhány nappal később belehalt a sérüléseibe. A színésznő állapota továbbra is válságos, intenzív osztályon kezelik, és altatásban tartják. Korábban felmerült, hogy a BMW utasai elmenekültek a helyszínről, illetve hogy egyértelműen ők okozták a balesetet. Soron kívül Ekkora most a különbség a Fidesz és a Tisza Párt között a legfrissebb felmérés szerint

A Blikk azonban új információk birtokába jutott: a BMW-ben valójában csak a sofőr és egy utasa tartózkodott, és egyikük sem hagyta el a baleset helyszínét. Ezt számos kamera rögzítette, ugyanis a rendőrség legalább hat különböző forrásból szerzett felvételeket, beleértve utcai térfigyelőket, autókban elhelyezett kamerákat, valamint házakra felszerelt biztonsági rendszereket.

A lap információi szerint azok a pletykák sem igazak, melyek szerint a BMW sofőrje, M.B.R., alkohol vagy drog hatása alatt állt volna a baleset idején. Mind ő, mind utasa józanok voltak, és mindketten büntetlen előéletűek. A sofőr semmilyen eltiltás alatt nem állt, és ők kevésbé súlyos sérüléseket szenvedtek, így már el is hagyhatták a kórházat.

Jelenleg a rendőrség sem gyanúsítja a BMW utasait, ugyanakkor még folyik a vizsgálat annak kiderítésére, hogy a jármű nem lépte-e túl a megengedett sebességhatárt. A baleset előzetes vizsgálata alapján Sallai Nóra az Opel Merivával egy mellékutcából kanyarodott ki a főútra, amikor a BMW odaért.

A BMW sofőrje próbálta elkerülni az ütközést és elrántotta a kormányt, de nem járt sikerrel. Noha a színésznőnek elsőbbséget kellett volna adnia a BMW részére, a sebességtúllépés kérdése is felmerülhet a felelősség megállapításában. Sallai Nórát jelenleg is az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán kezelik, és az életéért küzdenek. Több műtéten esett már át, de további beavatkozások várnak rá a következő hetekben. A véradományok továbbra is rendkívül fontosak számára.

Óriási nézettséget generál Vogel Evelin új videója, itt vannak a számok

Vogel Evelin YouTube csatornája hamar teret hódíthat magának a virtuális világban, ha az érdeklődés változatlan marad iránta.

Megvan a magyar kezdő a hollandok elleni Nemzetek Ligája mérkőzésre

Marco Rossi egy nagyon erős csapatot küld ki a hollandok ellen a pályára a Puskás Arénában, ami akár szoros mérkőzést is hozhat.

Magyar Péter egyelőre nem reagált Vogel Evelin legújabb videójára

Meglepő módon a Tisza Párt elnöke egyelőre nem reagált volt kedvese legújabb videójára, ugyanakkor valószínűtlen, hogy ezt 24 órán belül nem teszi meg.