Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
401,53 Ft
Font
479,86 Ft
Bitcoin
61,782 $

Elment otthonról, több mint egy hete nem adott magáról életjelet egy idős szegedi férfi

Nagy erőkkel keresik az idős férfit, aki múlt szerdán tűnt el, s azóta sem adott magáról életjelet.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívása szerint a Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Jenei Sándor Miklós eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 69 éves férfi szegedi otthonából ismeretlen helyre távozott, 2024. október 2-a óta életjelet nem adott magáról. Soron kívül Külföldi diákhitelük magyar diákhitelre történő kiváltásával csábítaná haza a diplomás fiatalokat a kormány

Jenei Sándor Miklós szakállas, 170 cm magas, haja ősz, a szeme pedig barna. Eltűnésekor feltételezhetően melegítőnadrágot, pulóvert és sportcipőt viselt.

Fotó: police.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívón is.