Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,70 Ft
Euró
400,84 Ft
Font
478,96 Ft
Bitcoin
61,308 $

A börtönből egyenesen kecskeméti szépségszalonokba ment egy nő, hogy fosztogasson

A nő úgy döntött, munka helyett inkább rendszeres lopásokból fog megélni. Nem jött össze.

...svg content...Fotó: UnsplashYves Cedric Schulze
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint Kecskeméti Járási Ügyészség üzletszerű lopás miatt vádat emelt egy korábban már többször is elítélt nő ellen, aki helyi szalonokban szépülő női vendégeket lopott meg.

A vád szerint a kecskeméti nő nem hagyott fel korábbi bűnözői életmódjával, miután börtönbüntetéséből szabadult, helyette idén áprilisban újabb lopásokat követett el. Először egy műkörmös szalonba tért be azzal az ürüggyel, hogy időpontot egyeztessen. Soron kívül Külföldi diákhitelük magyar diákhitelre történő kiváltásával csábítaná haza a diplomás fiatalokat a kormány

Miközben egy ott tartózkodó vendég pénztárcáját egy széken hagyta, a vádlott kihasználta a figyelmetlenséget, és ellopta azt. Később csak a készpénzt tartotta meg, a tárcát és az okmányokat egy áruház mosdójában találták meg.

Néhány nappal később a nő ismét akcióba lépett, ezúttal egy belvárosi kozmetikai szalonban. Amikor a vendég éppen a kezelőágyon feküdt, és a kozmetikus egy másik helyiségben telefonált, a vádlott ellopta a sértett retiküljét. A táskában 28 ezer forint készpénz, valamint egy értékes napszemüveg és mobiltelefon is volt. A sértett a kárának megtérítését kérte.

A rendőrség gyorsan nyomára bukkant a nőnek, és néhány órán belül őrizetbe vette. Az ügyészség a többszörösen visszaeső nőt üzletszerűen elkövetett lopás miatt vádolja, és börtönbüntetés kiszabását kérte. A vádlott jelenleg letartóztatásban van, és bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.