Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,37 Ft
Euró
401,13 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,220 $

Xbox Free Play Days: négy remek játékot próbálhatunk ki ezen a hétvégén

Nincs programod a hétvégére? Most már van!

...svg content...Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Újabb hét, újabb Free Play Days: a Microsoft megerősítette, mely címeket próbálhatják ki a játékosok ingyen ezen a hétvégén az Xbox Free Play Days keretében. Az Xbox Game Pass Ultimate, Standard vagy Core előfizetéssel rendelkezők most ingyen játszhatnak nem kevesebb, mint négy szuper játékkal.

Most pedig íme a lista az Xbox Free Play Days keretében ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható címekről: Soron kívül Ekkora most a különbség a Fidesz és a Tisza Párt között a legfrissebb felmérés szerint

  • Mafia III: Definitive Edition
  • Moving Out 2
  • Conan Exiles
  • Destiny 2 (The Witch Queen és Lightfall bővítmények)

Mivel mind a Conan Exiles, mind a Moving Out 2 már szerepel a Game Pass Ultimate és a Game Pass Standard csomagban, ha van előfizetésed, ezek a címek valószínűleg nem fognak annyira megmozgatni.

Ugyanakkor, ha tényleg nincs semmi programod betervezve a hétvégére, érdemes ránézni a Mafia III: Definitive Editionre, hiszen a nyílt világú akció-kalandjáték garantáltan lefoglal majd 60 órára.

Végül pedig ott a Destiny 2: a Bungie online first-person shootere bár alapvetően is ingyenes, ahhoz, hogy hozzáférjünk a bővítményekhez, nem két fillért kell letennünk az asztalra. Október 15-ig azonban a The Witch Queen és a Lightfall bővítmény is ingyenesen játszható minden játékos számára.