Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,70 Ft
Euró
400,84 Ft
Font
478,96 Ft
Bitcoin
61,308 $

Megasztár: egy katona is színpadra lépett a válogatón (videó)

Többek között egy katona is színpadra lépett a Megasztár válogatóján, méghozzá a saját egyenruhájában.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Jobbnál jobb tehetségek mutatták meg képességeiket a színpadon, és elnézve a női versenyzőket, a férfiak bajban vannak. Sokkal több a jó női induló, mint a férfi, így jelenleg komoly esély van arra, hogy nő nyerje az új Megasztárt.

A férfiak között is voltak kimagasló tehetségek, ám a nőknél sokkal erősebb jelentkezőket láthattunk. Ezen a hétvégén is a válogatók kerülnek középpontba, majd jönnek a nehéz döntések, a második fordulók. Soron kívül Külföldi diákhitelük magyar diákhitelre történő kiváltásával csábítaná haza a diplomás fiatalokat a kormány

Schobert Norbi fia szintén bejutott a második fordulóba, ahol még magasabban lesz a léc. Ha azonban onnan is továbbjut, esélye lehet az élő show-ra. Akkor még nem volt tartalékos katona a fiatal sztár, míg egy másik versenyző az egyenruhájában jelent meg a színpadon a közönség előtt.

Alább ezt a jelenetet is láthatjuk, és nem kizárt, hogy továbbjut. Sok más érdekes karakter is feltűnik a videóban, egyesek Rúzsa Magdi dalaival próbálkoztak, amivel nem keveset kockáztattak, és többen belesültek.