Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,34 Ft
Euró
400,84 Ft
Font
478,68 Ft
Bitcoin
61,135 $

Ázsia Expressz: L.L. Junior elárulta, hogyan élték meg a műsort

L.L. Junior és Dárdai Blanka boldogan búcsúzott az Ázsia Expresszből, mely örök emlék marad számukra.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

A rapper és kedvese már nincsenek versenyben, ők voltak a legutóbbi kieső páros, közvetlen a döntő előtt. Krausz Gáborék és Béres Anették kapták meg a lehetőséget arra, hogy megszerezzék a 15 millió forintos fődíjat.

Junior egyáltalán nem drámai módon fogta fel a kiesésüket, azt összességében jól élték meg együtt. Elmondta, sok mindent tanultak magukról, egymásról, függetlenül attól, hogy voltak nagyon nagy vitáik is a verseny alatt. Soron kívül Csütörtökön megdőlt a fővárosi szélrekord

Szerinte az egójuk és a büszkeségük is kapott nagyobb csapásokat, de ugyanez igaz a tartásukra és az emberségükre is. Emellett rengeteg mindent tanultak, kezdve az emberekről, a kultúrákról, és így tovább. „Nagyon nagy tanulmány volt ez az egész.”

Külön kiemelte a készítőket, akik nagyon nagy munkát végeztek, hogy a versenyzők ilyen izgalmas játékokban vegyenek részt. Ez óriási tervezést igényel, és közben természetesen a biztonságukra is figyeltek, ami a legfontosabb.

Ördög Nóri megható szavakkal búcsúzott, szerinte hatalmas meglepetést okoztak Juniorék, akik hamar felvették a ritmust. „Mindig meg tudtatok lepni valamivel, és mindig a saját módszeretekkel.” Egyszóval kiváló játékosok voltak, megérdemelték volna a döntős szereplést.

Visszatért Vogel Evelin, szerinte Magyar Péter egyenesen megfenyegette őt

Vogel Evelin nem fél, és a saját YouTube-csatornáján folytatja a kitálalást, melyben sokan támogatják, hogy mondjon el mindent, amit csak tud.