Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,26 Ft
Euró
401,27 Ft
Font
479,44 Ft
Bitcoin
60,597 $

Fidesz: Magyar Péter egy hónap után betalált a munkahelyére

A Fidesz külön kiemelte, hogy Magyar Péter egy hónap után tért vissza a munkahelyére, melynek kapcsán Dömötör Csaba tisztázott pár dolgot.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (középen) a párt demonstrációján az MTVA óbudai székháza elõtt 2024. október 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Egyelőre nem tudni, hogy az Európai Parlament elveszi-e Magyar Péter mentelmi jogát. Az ügy már az illetékeseknél van, akik minden szükséges dokumentumot megkaptak ahhoz, hogy meghozhassák a döntésüket.

Akár a 2026-os választásokat is befolyásolhatja a döntés, ugyanis köztörvényes bűncselekménnyel vádolják a Tisza Párt vezetőjét. Ezzel együtt a Diákhitel Diákhitel Központ Zrt. korábban kötött szerződései kapcsán szintén előkerült pár kérdés, Hadházy Ákos részéről is, aki ott volt Magyar Péter október tüntetésén és rövid beszédet mondott.

Dömötör Csaba a diszkós ügyre vonatkozólag jegyezte meg, hogy jobb, ha mindenki vigyáz a mobiltelefonjára, ha Magyar Péter a közelben van. A diszkós ügy egyik fő pontját a Dunába hajított mobiltelefon jelenti.

„A munkahelyére egy hónap után betaláló Magyar Péter hiányolt minket a mai strasbourgi szavazásról. Ha nem csak a különböző szögekből készített fotókkal lenne elfoglalva, akkor megnézhette volna, hogy milyen ügyekről volt ma rövid szavazás. Olyanokról, amelyekben az EU-nak nincsen hatásköre.” – írta Dömötör Csaba a Facebook oldalán.

„Az ilyen esetekben a mi delegációnk jó ideje nem nyom gombot. Ez történt ma is. Akár onnan is tudhatná ezt, hogy jó ideig a kormány brüsszeli képviseletének EP-ügyekért felelős munkatársaként dolgozott. Abban az időben, amikor még nem a Magyarország elleni kórust erősítette, hanem arról beszélt: a magyar modell működik.”