Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,88 Ft
Euró
400,55 Ft
Font
478,51 Ft
Bitcoin
60,934 $

Ázsia Expressz: Béres Anett a feladás szélére került, Krausz Gábor totál kiakadt (videó)

Béres Anett a lehető legrosszabbkor omlott össze lelkileg és fizikálisan, amikor már ott vannak a TOP-3-ban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Az utóbbi időben legalább annyian szurkolnak Béres Anettnek és Sáfrány Emesének az Ázsia Expresszben, mint amikor Stohl Andrásék még versenyben voltak. Anett és Emese az egyetlen női párosként szerepel a műsorban, és szenzációs, amit csinálnak.

Emese olyan erős volt az egyik feladat alatt, hogy a fiúk nem tudtak mit kezdeni vele, simán legyőzte őket. Nem sokkal később Anett balszerencsés napja miatt majdnem kiestek, ám végül Jolly és Szuperák Barbie, a fő esélyesek távoztak. Soron kívül Szijjártó Péter elmagyarázta, miért jó Magyarországnak az orosz Gazprommal való együttműködés

Közben Anett és Emese újabb 1 millió forintot nyertek, amit jótékony célokra ajánlottak fel. Ez is szép gesztus volt tőlük, ám most már a TOP-3-ra kell koncentrálniuk, aminek ideje alatt nemcsak az időjárás okoz számukra problémát.

Anett, akinek két évvel korábban volt egy rendkívül súlyos balesete, mely az életébe is kerülhetett volna, lelkileg és fizikálisan is bajba kerül. Egyszerűen elkészült az erejével, de ez még nem jelenti azt, hogy ki fognak esni. Egy biztos, a három páros közül ma este az egyik páros kiesik, és pénteken két duó feszül egymásnak a 15 millió forintos fődíjért.

Krausz Gábornak sem lesz egyszerű napja, jön a sokadik kiakadása. Nem minden szavát lehetett belevágni a műsorba, annyira dühös lett, így még az is előfordulhat, hogy pont a döntő előtt esnek ki. Megtippelni is nehéz, mi lesz a mai nap vége, és kik köszönnek el.