Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,19 Ft
Euró
400,35 Ft
Font
478,89 Ft
Bitcoin
60,897 $

Egy Rolls-Royce-ból jelentkezett a mindig trendi Gáspár Evelin

Ezúttal egy rendkívül luxusautóból jelentkezett Gáspár Evelin barátnője társaságában, aki szintén csinos és divatos.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

A Gáspár-családnál is zajlik az élet, soha nem unatkoznak, és továbbra sem jó a kapcsolat Gáspár Győző, és testvére, Gáspár Zsolti között. Most egy házeladás miatt robbant ki a vita, ami kapcsán Győzike határozottan üzent, és azt mondja, szégyelli, hogy Zsolti a testvére.

Valószínűleg valóban új életet kezdenek Győzikéék, akik hosszú idő után elhagyhatják Salgótarjánt. Egy ideje sokkal inkább Budapesthez köti őket az életük, Gáspár Evelin és Gáspár Virág is a fővárosban él. Soron kívül Undorító dolgokat művelt óvodáskorú rokonával egy miskolci fiatal

Evelin legutóbb egy nagyon elegáns szettet választott magának szerda estére, bár ez nem újdonság, mivel javarészt így öltözködik. Igyekszik figyelni a részletekre is, a kiegészítőkre, amik általában hangsúlyosak, de csak igényes módon.

A barátnőjével közösen jelentkezett egy Rolls-Royce-ból, ami remekül áll nekik, akárcsak az új napszemüvegek. Többek között Schobert Lara is like-olta a bejegyzést, aki jó kapcsolatot ápol Gáspár Evelinnel, mindketten gyerekként váltak országosan ismertté.