Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,85 Ft
Euró
400,07 Ft
Font
478,37 Ft
Bitcoin
60,809 $

Újabb álrendőröket fogott el a TEK, videón az akció

A TEK ezúttal is gyors és precíz munkát végzett, súlyos büntetés várhat a fiatal férfiakra, akik komoly bűncselekményt követtek el.

...svg content...Fotó: YouTube/PoliceHungary
Bűnügy

Kiss László

Szerkesztő

A banda tagjai még 2022 év végén üzleti találkozót beszéltek meg a sértett felekkel, hogy kábítószert raboljanak tőlük. A rablók rendőröknek adták ki magukat, rendőri akciót színlelve csaptak le a sértettekre, miközben megkülönböztető jelzést használtak.

Arcukat is eltakarták, és „Rendőrség!” felszólítással kényszerítették a sértett férfiakat a gépkocsijukból való kiszállásra. Földön fekve is bántalmazták őket, majd megbilincselték a társaságot, átkutatták a ruházatukat, az autójukat, így 600 ezer forintot és feltehetően kábítószernek minősülő anyagot zsákmányoltak. Soron kívül Undorító dolgokat művelt óvodáskorú rokonával egy miskolci fiatal

A földön fekvőket megbilincselték, akiket otthagytak, majd tavasszal sikerült azonosítani az elkövetők három tagját. A. Istvánt, K. Andrást és K. Pétert, akiket április 16-án a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége el is fogott, jelenleg letartóztatásban vannak.

A nyomozás során további két férfi került a rendőrség látókörébe, akik szintén a fegyveres rablás részesei voltak. A 21 éves budapesti férfit a Terrorelhárításai Központ műveleti egysége fogta el október 1-jén Budaörsön, a 23 éves gödi férfit pedig ugyanazon a napon Szolnokon fogták el a készenléti rendőrök – írja a police.hu. A két férfihoz köthető ingatlanokban a rendőrök Budapesten, Szolnokon és Gödön tartott kutatások során mobiltelefonokat foglaltak le. A rablókat a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte letartóztatásukat.