Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,85 Ft
Euró
400,07 Ft
Font
478,37 Ft
Bitcoin
60,809 $

Szerda este is rendkívül vonzó volt Gáspár Evelin (videóval)

Gáspár Evelin egy rendkívül elegáns és látványos szettet állított össze magának szerda estére, amivel nagy sikere lehetett, még egy-két tetoválás is megvillant rajta.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin nem tartozik azok közé, akik számos tetoválást viselnek magukon, mint például Tóth Andi, aki időről időre újabb varrásokra tesz szert. Ez valakinek bejön, valakinek pedig nem, de az énekesnő nemigazán foglalkozik ezzel.

Ahogyan mások sem, akik szintén sok tetoválást viselnek, mert így érzik jól magukat, és ezt tiszteletben kell tartani. Evelinnek is vannak tetoválásai, bár csak kisebbek, mint például a jobb és a bal lábán, amik az új videójában szintén feltűntek. Soron kívül Undorító dolgokat művelt óvodáskorú rokonával egy miskolci fiatal

Egy nagyon csinos hírességről beszélünk, aki totálisan kicserélte a ruhatárát, és megtalálta azt a stílust, melyben igazán kényelmesen érezheti magát. Rengeteget ad hozzá az életünkhöz, ha valóban úgy öltözködünk, hogy az boldoggá tesz.

Evelin rátalált erre az útra, elégedett és a szerda estének is megadta a módját. Ha kíváncsiak vagytok az aktuális megjelenésére, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani a róla készült felvételekért, melyeket ideiglenesen érhettek el.