Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,73 Ft
Euró
398,54 Ft
Font
475,69 Ft
Bitcoin
61,878 $

Menczer Tamás új nevet talált Magyar Péteréknek: diszkóliberálisok

Menczer Tamás új nevet adott többek között Magyar Péternek is, akit diszkóliberálisnak nevezett a videójában.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke és EP-képviselője (b) és Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke sajtótájékoztatót tart Strasbourgban 2024. október 9-én. MTI/Bodnár
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Igazi „tűzijáték” zajlott az Európai Parlament legutóbbi ülésén, melynek ideje alatt többen egyszerre támadtak Orbán Viktor miniszterelnöknek. A kormányfőt sem kell félteni, keményen visszaszólt, többek között Ursula von der Leyennek is.

Éles kritikák hangzottak el, mindkét oldalról, Deutsch Tamás például azt mondta, Magyar Péter bajban van, és látszik rajta, hogy agresszív. Röviden Orbán Viktor is kommentálta a Tisza Párt vezetőjének diszkós ügyét, ami továbbra sem zárult le, de a mentelmi joga egyelőre megvédi őt. Soron kívül Kiderült, mikortól nyitják újra a Hajógyári szigetet és a Római-partot

Dobrev Klára sem maradhatott ki a sorból, aki hazaárulással vádolja a kormányfőt. Orbán Viktor gyorsan visszadobta a labdát a DK vezető politikusához, amikor szóba került Vlagyimir Putyin, aki egykor Gyurcsány Ferenc konyhájában is járt.

Menczer Tamás szintén végighallgatta a 3 óra 30 perces vitát, amiből a Fidesz szerint is Orbán Viktor jött ki győztesen. Menczer Tamás pedig új nevet talált Magyar Péteréknek, akik diszkóliberálisok lettek. „Megvédjük Magyarországot a baloldal és a diszkóliberálisok támadásaitól is” – írta a Facebook oldalán a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hangsúlyozta, meg fogják védeni az országot Magyartól és a többiektől, akik ugyanazt mondják. Úgy látja, már Magyar Péter is a DK szavajárását használja, míg korábban Deutsch azt mondta, Magyar lett az új Gyurcsány, és a Tisza Párt az új DK.

Lázár János: „néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás”

Lázár János nem fogta vissza magát, határozott üzenetet küldött Vitézy Dávidnak, akiről megvan a véleménye.