Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,73 Ft
Euró
398,54 Ft
Font
475,69 Ft
Bitcoin
61,878 $

Párja Berki Mazsi kislányáról: már előfordult, hogy apának szólított

Mint mondta, nincs ez így megfogalmazva, hogy ki is ő tulajdonképp a kislány életében, majd Emma érzi, aztán idővel kialakul, hogyan akarja hívni.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Berki Mazsi és a 2022-ben elhunyt Berki Krisztián közös kislánya, Emma mindössze nyolc hónapos volt, amikor találkoztak Kajári Zoltánnal, akinek két gyermeke van, egy saját lánya és egy nevelt fia. Zoltán és Mazsi immár két éve alkot egy párt, előbbi pedig most először beszélt a kapcsolatukról egy interjú során, valamint azt is elárulta, hogyan viszonyulnak egymáshoz Emmával. A Blikknek nyilatkozva azt mondta: „Az elején nagyon nehéz volt ezt az egészet összehozni, mind a ketten egy méretes puttonnyal érkeztünk a múltunk miatt”.

„Én éppen egy hosszabb kapcsolaton voltam túl, és úgy voltam vele, hogy egy ideig egyedül szeretnék lenni. Azt is megfogadtam, hogy nem ismerkedem olyan nővel, akinek már van gyermeke, mert volt már ilyen tapasztalatom korábbról a lányom édesanyjával. Aztán jött Mazsi egy babával, és minden elhatározásomat felülírta az, ami kettőnk között kialakult” – tette hozzá. Elmondása szerint a vártnál jobban sikerült összeszoktatni és működtetni a családjukat. „Mazsi rendkívül alkalmazkodó és lágy nő. A sok munka után jó érzés hazatérni, mert itthon szeretet és törődés vár”. Soron kívül Volodimir Zelenszkij a Vatikánban találkozik Ferenc pápával

A kapcsolatuk elején ő járt Budapestre, de egy idő után ez kényelmetlenné vált, így az édesanya gyermekével Székesfehérvárra költözött, hogy elkezdjék a közös életüket. Zoltán egyúttal arra is kitért: nem okozott gondot a szerelmét annak kislányával együtt elfogadni, hiszen ebben már van tapasztalata. „Amikor a lányom édesanyjával összejöttünk, neki már volt egy hároméves fia, akit sajátomként nevelek a mai napig, és aki apának hív. Ez a tapasztalat sokat segített abban, miként viszonyuljak Emmához. Már előfordult, hogy ő is apának szólított, máskor Csá-Csá-nak” – fogalmazott.

„Nincs ez így megfogalmazva, hogy ki is vagyok én az ő életében, majd Emma érzi, aztán idővel kialakul, hogyan akar hívni” – jegyezte meg. Mazsi szerint az édesapa nagyon sokat segít neki Emmával kapcsolatban, ami különösen sokat jelent neki úgy, hogy közben a Hell Boxing Kings versenyre készül. A munka és a gyerekek miatt azonban olykor háttérbe szorul a párkapcsolatuk, ezért is döntöttek úgy, hogy igent mondanak a Nyerő Párosra. A műsor október 14-én tér vissza az RTL-re, a hetente hétfőtől csütörtökig látható epizódokban pedig ezúttal is különleges kihívások várnak a népszerű celebpárokra.

A műsorvezető, Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter a jól megszokott humor mellett izgalommal, drámával, feszültséggel és elképesztő feladatokkal várja a nézőket. A vadonatúj évad számos olyan meglepetést és váratlan fordulatot garantál, amelyre még a megszállott Nyerő Páros rajongók sem számítanak. A versenyre pedig egyebek mellett olyan párok neveztek be, mint Balogh Edina és Szabó Simon, Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla, Hujber Ferenc és Szőke Krisztina.