Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,73 Ft
Euró
398,54 Ft
Font
475,69 Ft
Bitcoin
61,878 $

Milák Kristóf végre megszólalt, több mint négy órán át tartott az interjú

Állítólag az úszó mindent elmond, ami az elmúlt egy évben vele történt.

...svg content...Fotó: MTI/Kovács Tamás
Sport
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Néhány napja arról írtunk, hogy óriási bejelentésre készül Milák Kristóf, amire rengetegen lehetnek kíváncsiak. Mint kiderült, még az ősz folyamán megnevezheti új edzőjét a kétszeres olimpiai bajnok úszó, mindezt pedig Zala György, a Honvéd klasszisának erőnléti edzője nyilatkozta egy interjúban.

„Vele úszásról csak abban a vonatkozásban beszélek, hogy mi a legközelebbi versenye és az arra történő eredményes felkészülése érdekében milyen erőnléti munkára lehet szüksége” – árulta el Zala, aki állítása szerint mai napig nem tudja, Milák hol és kivel fogja folytatni az úszóedzéseket. Soron kívül Volodimir Zelenszkij a Vatikánban találkozik Ferenc pápával

Erről itt írtunk bővebben. Most pedig a sportal.hu arról számolt be, hogy a hírek szerint Milák Kristóf végre megszólalt: nemrégiben interjút adott a közmédiának, amelynek teljes hossza a sportal.hu informátora szerint három és fél óra, míg egy másik úgy tudja, négy óránál is hosszabb lett.

Állítólag az úszó mindent elmond, ami az elmúlt egy évben vele történt, és azt sem rejti véka alá, kik és mivel bántották meg. Arról egyelőre nincs pontos információ, hogy a beszélgetés mikor kerül adásba, de ez minden bizonnyal rövidesen kiderül – jegyzik meg a cikkben.