Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,78 Ft
Euró
398,97 Ft
Font
476,34 Ft
Bitcoin
62,172 $

Dömötör Csaba Magyar Péterről: „A mobiltelefonjukra minden percben vigyázzanak”

Dömötör Csaba szintén felszólalt Strasbourgban, és Magyar Péterről, a Tisza Párt vezetőjéről üzent a tömeg előtt.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke és EP-képviselője (b) és Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke sajtótájékoztatót tart Strasbourgban 2024. október 9-én. MTI/Bodnár
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter is elmondhatta a beszédét Strasbourgban, mielőtt kezet fogott volna Orbán Viktor miniszterelnökkel. Sok kritikát fogalmazott meg a kormányfővel szemben, amit Deutsch Tamás sem hagyott szó nélkül.

Deutsch szerint Magyar bajban van, és agresszíven viselkedik, majd Dömötör Csaba is mondott pár szót a Tisza Párt vezetője. Említést tett Magyar Péter volt feleségének, Varga Juditnak a lehallgatásáról.

„Azzal kopogtatott be a politikába, hogy lehallgatta a feleségét. Nem más feleségét, a saját feleségét. Bűncselekménnyel is vádolják, azzal, hogy ellopott egy mobiltelefont. Nem megélhetési okokból, hanem azért, mert felvette valaki, hogyan viselkedik a nőkkel egy szórakozóhelyen.”

„Szóval én kétszer meggondolnám, tisztelt képviselő hölgyek és urak, hogy egy ilyen alakra érdemes-e alapozni Magyarországon. Bárhogyan is döntsenek, a mobiljukra kérem minden percben vigyázzanak, ha Magyar úr itt van, különösen Weber úr, aki mellette ül.”

Rendkívül feszült volt az ülés, a politikusok szabályosan összecsaptak egymással, majd egy idő után Ursula von der Leyen távozott a helyéről. Orbán Viktor neki is válaszolt a kritikák után, és csalódottságát fejezte ki vele szemben.

Orbán Viktor visszavágott Dobrev Klárának: „Putyin elnök úr ott ült az önök konyhájában”

Miközben Dobrev Klára Orbán Viktort azzal vádolja, hogy milyen szoros viszonyt ápol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, évekkel korábban az orosz vezető náluk járt vendégségben.