Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,28 Ft
Euró
400,81 Ft
Font
478,37 Ft
Bitcoin
62,511 $

Ezek lennének Magyar Péter kedvencei?

Bulvárosabb tartalommal jelentkezett Magyar Péter, aki ezúttal ételeket rangsorolt, voltak meglepő döntések is.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke beszédet mond a párt demonstrációján az MTVA óbudai székháza elõtt 2024. október 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter továbbra is a média középpontjában szerepel, legutóbb ismét a diszkós ügye kapcsán láthattuk őt. Deutsch Tamás minden képviselőnek levelet írt és videót küldött az ügyről az Európai Parlamentben.

Nagy sajtóvisszhangot kaptak a történtek, de a Tisza Párt vezetője továbbra sem hajlandó lemondani a mentelmi jogáról. Az azonban nem kizárt, hogy a brüsszeliek elvehetik tőle, ám egyelőre ez sem történt meg. Soron kívül DK-s politikus zavarta meg Orbán Viktor strasbourgi beszédét egy bekiabálással, biztonsági őrök teperték a földre (videó)

Mindeközben egy újabb lazább tartalommal jelentkezett a TikTokon, ahol rangsorolt pár ételt. Ezek akár a kedvencei is lehetnének, legalábbis lehet közöttük az is, viszont meglepő módon például a palacsinta lejjebb került.

@magyarpeterofficial Rangsoroltam pár ételt…😎 Írd meg kommentben, hogy neked melyik a kedvenc ételed ✌️ #magyarpéter #tisza #tiszapárt #fyp #fy #food ♬ eredeti hang – magyarpeterofficial – the MAN