Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,50 Ft
Euró
400,48 Ft
Font
477,61 Ft
Bitcoin
62,627 $

Sarka Kata akár modell is lehetne, igazi sztárkülsővel jelent meg

Sarka Kata az esti program után a McDonald’s-ba is beugrott a Nyugatinál, ahol igen nagy feltűnést kelthetett, mert ilyen elegánsan aligha jártak ott.

...svg content...Fotó: Rogán-Gaál Cecília (b) és Sarka Kata, a Magyarország Szépe - Miss World Hungary versenyigazgatói, licenctulajdonosai, a Nakama&Partners Kft. ügyvezetői a verseny döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2024. június 23-án. A szépségverseny győztese képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. MTI/Hegedüs Róbert
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata évek óta topformában van, de valahogyan rendre rá tud tenni erre egy lapáttal. Ezzel együtt sokat dicsérik a szépségét, nem kevés esztendőt tagadhatna le a háromgyermekes édesanya, aki a karrierjében is sikeres.

Kata számára az egészséges, sportos életmód teljesen természetes, olyasvalami, ami rengeteget ad hozzá a mindennapjaihoz. Az elmúlt időszakban kevésbé volt aktív a közösségi oldalán, ám most visszatért, aminek sokan örülnek. Soron kívül DK-s politikus zavarta meg Orbán Viktor strasbourgi beszédét egy bekiabálással, biztonsági őrök teperték a földre (videó)

Legutóbb az Inspiráló Nők estéjén járt, melynek idejére egy rendkívül elegáns szettet választott. Csak úgy ragyogott benne, akár modell is lehetne, annyira látványos vonalakkal rendelkezik, bár néha ő sem veti meg a finomságokat.

Kata, aki szereti a jó humort, a McDonald’s-ba is beugrott a Nyugatinál az este után. Ha kíváncsiak vagytok a fotóra, akkor kattintsatok erre a linkre, ahol korlátozott ideig érhetőek el a tartalmak. Katát már összesen közel 385 ezren követik az Instagram oldalán, ami az egyik legnagyobb közösségi idehaza.