Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,63 Ft
Euró
400,61 Ft
Font
477,41 Ft
Bitcoin
62,548 $

Ázsia Expressz: 1 millió forintot nyertek Béres Anették, Szuperák Barbie ideges lett Anettra

Béres Anett és Sáfrány Emese már biztosan nem térhet haza pénznyeremény nélkül az Ázsia Expresszből.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett és Sáfrány Emese abszolúte felülmúlják saját várakozásaikat, és megérdemelten vannak ott a legjobbak között. Továbbra is esélyesek a fődíjra, a 15 millió forintra, ami jelentős összeg.

Mindkét sztár számára jól jönne ez az összeg, amit nyilván elfeleznének, mint tették azt más párosok is korábban a nyertesek közül. De hogy ki nyeri meg ezt a nagy pénznyereményt, nem tudni, rendkívüli izgalmak várhatóak. Soron kívül Madeleine McCann-ügy: felmentették a gyanúsítottat, nem történt előrelépés az ügyben

Ami biztos, hogy Anett és Emese már nem térhet haza pénznyeremény nélkül, hiszen ők nyerték meg az extra játékot, nem sokkal a döntő előtt. Krausz Gáborék voltak az a páros, akik nem tudták kvalifikálni magukat az 1 milliós játékra, de a fődíjra még esélyesek.

Anett és Emese ismét kiváló munkát végzett, először Szuperák Barbie-ékat ejtették ki, majd L.L. Juniorékat, akik végül másodikak lettek. Ez azt jelenti, hogy az 1 millió forint Emesénél és Anettnél landolt, teljesen megérdemelten. Barbie a végén azért odaszúrt, nem volt elégedett Anett viselkedésével, mert szerinte megvárhatta volna őt, hogy biztonságosan essen le.