Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,25 Ft
Euró
402,21 Ft
Font
479,31 Ft
Bitcoin
63,748 $

Puskás Peti is reagált: „Megöltetek ismét egy gyermeket, tönkretettetek egy családot”

Puskás Peti is reagált Sallai Nóra gyermekének halálával kapcsolatosan, ami az egész országot megrázta.

...svg content...Fotó: Liner
Baleset

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint ismeretes, Sallai Nóra színésznő és gyermeke egy héttel ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedtek. Vétlenek voltak, mégis ők jártak rosszabbul, és Nóra kisfia már nincs életben, addig az édesanyja válságos állapotban fekszik az őt ápoló kórházban.

Mindenkit megrázott a hír, és súlyos büntetést követnek a vétkesnek, aki ezzel a manőverével megölt egy gyermeket, és még az édesanya sincs túl az életveszélyen. Bármi is történjék, a kisfiú életét már nem adhatja vissza senki, aki ideje korán távozott, tragikus körülmények között.

„Megöltetek ismét egy gyermeket. Tönkretettetek egy családot. Nem ismerlek titeket, de hányszor gyászoltunk már, hányszor kellett olvasni, hogy emberek halnak meg értelmetlenül…pedig semmi mást nem csináltak ,csak ugyanazt mint mindennap: tartottak haza gyalog, vártak a buszmegállóban, bicikliztek át a hídon ültek együtt az autóban, lehet zenét hallgattak, meséltek a napjukról egymásnak , majd véget ért minden.” – írta Puskás Peti a Facebook oldalán.

Sokan vannak, akik részegen, bedrogozva vezetnek

Sokan vannak, akik részegen, bedrogozva vezetnek, versenyeznek, majd gyilkosokká válnak. Néhányan még csak meg sem bánják tettüket, és később ugyanott folytatják, ahol azt korábban abbahagyták.

„Azért mert részegek vagytok, be vagytok drogozva, mert versenyeztek, mert villogni akartok , mert fa*gyökerek vagytok, majd lesztek gyilkosok, mert nincs mit szépíteni, azok vagytok. Sallai Nóra a kolléganőm. Amióta olvastam mi történt, nem telt el nap, hogy ne gondoltam volna rájuk. Ne imádkoztam volna , hogy felépüljenek… nem tudom ezek után mit lehet mondani.” – folytatta Peti.

A színész mélységesen felháborodott, és ez olyasvalami, amit nem lehet elfogadni, és megbocsátani sem, hiszen egy gyermek vesztette életét. Puskás Peti keményen üzent a gyilkos száguldóknak, és azoknak, akiknél ez csak idő kérdése lehet, és sokszor a vétlen hal meg, míg a vétkes éli tovább az életét.

„Csak annyit tudok, hogy ezt a többesszámot üzenem mindenkinek, aki hisztizik miért lehet csak ennyivel meg annyival menni, miért kell lassítani az autóforgalmat, miért nem szabad egy sör után beülni, miért tilos bedrogozva, akár csak beszívva is beülni, miért gyűlöletes a versenyzés az utakon, miért undorító, amikor letolsz másokat az utakon, majd büntetőfékezel… és legfőképpen üzenem a közszereplő ismerőseimnek, akik azzal villognak, mekkorát gyorsul az AMG, akik liveoznak, miközben a városban ba*atják, és hát tudom jól, hogy ittasan – bekokózva szálltok be a kocsitokba, mert abban bíztok, hogy híresek vagytok, ezért nektek szabad, hogy ezekért a halálokért ti is hibásak vagytok mind. Ha a lelkiismeretetek nem is, a súlyos szigorítások talán változtatnának rajtatok. Nyugodj békében Bende. Imádkozunk a családodért.

Nem mindennapi felvételek készültek zsákmányukat felfaló cápákról

Hiába voltak óriási tüskéik és tapadtak erőteljesen a tengerfenékhez, a cápák akkor is elbántak velük.