Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,41 Ft
Euró
402,12 Ft
Font
479,23 Ft
Bitcoin
63,641 $

Tragédia: elhunyt Sallai Nóra balesetben súlyosan megsérült kisfia

Mindent megtettek a kisfiúért, amit csak lehetett, akinek feladta a szervezete a harcot, míg az édesanyja továbbra is életben van, küzdenek érte az orvosok.

Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Megrendítő, ami Sallai Nórával és kisfiával történt, akik súlyos autóbalesetet szenvedtek egy héttel ezelőtt. Sallai Nóra kisfia, Bende időközben elhunyt, belehalt a sérüléseibe, míg Nóráért jelenleg is harcolnak az intenzív osztályon.

A Blikk beszámolója szerint Sallai Nóra színésznőt állapota változatlan, aki nem egy operáción esett át az elmúlt napokban, de továbbiakra és vérre van szüksége. Nóra válságos állapotban fekszik az intenzíven, jelenleg minden bizonnyal nem tudhat gyermeke haláláról. A gyermek is válságos állapotban volt, akit még a helyszínen újra kellett éleszteni.

„Nórit értesüléseink szerint azóta is az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják, állapota válságos, az ütközés során ugyanis több, igen súlyos sérülést szenvedett, amelynek mértéket még az orvosok sem tudtak megállapítani. Egy biztos, műtétek sora vár rá az elkövetkező hetekben, ehhez azonban vérre van szükség. A színésznő számára első körben megfelelő mennyiségű vér érkezett, ám továbbra is szükség van az adományokra, hiszen az elkövetkező hetekben további operációkra kerülne sor.” – írja a Blikk a cikkében.

Most mindenki abban bízik, hogy Nóra életben maradhat, akire egy rendkívül hosszú fizikai és lelki felépülés várhat. Felfoghatatlan, ami történt, és reméljük, hogy hamarosan pozitív változás áll be a színésznő állapotában.

Mentelmi jog: Deutsch Tamás bemutatta a Magyar Péterről készült videofelvételeket

A Fidesz vezető politikusa bemutatta azokat a videós felvételeket, melyeket minden képviselő megkapott az Európa Parlamentben.