18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,41 Ft
Euró
402,12 Ft
Font
479,23 Ft
Bitcoin
63,641 $

Betört volt felesége otthonába, majd felgyújtotta magát egy férfi Szikszón

Nem élte túl.

...svg content...Fotó: liner.hu
Bűnügy
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

A Tények értesülései szerint szombat délután egy férfi felgyújtotta magát, amiért nem találta otthon volt feleségét, akinek betört az otthonába. Noha a férfit kihozták a tűzoltók az ingatlanból, belehalt a sérüléseibe.

Úgy tudni, a férfi ellen távoltartási végzés volt érvényben, ennek ellenére elment volt felesége házához, és betört hozzá. Csakhogy ott feltűnt neki, hogy a nő nincs otthon, mire elkezdett őrjöngeni, tört és zúzott a lakásban, végül pedig egy éghető folyadékkal lelocsolta magát, majd a folyadékot meggyújtotta. Soron kívül Tragédia: elhunyt Sallai Nóra balesetben súlyosan megsérült kisfia

A szomszédok elmondása szerint a férfi őrületes ámokfutásba kezdett a lakásban, szétverte azt, majd felgyújtotta magát. A lángok a lakás több helyiségére is átterjedtek, így a tűzoltóknak hosszú órákon át kellett oltaniuk a tüzet.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Mentelmi jog: Deutsch Tamás bemutatta a Magyar Péterről készült videofelvételeket

A Fidesz vezető politikusa bemutatta azokat a videós felvételeket, melyeket minden képviselő megkapott az Európa Parlamentben.