Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,03 Ft
Euró
402,02 Ft
Font
478,65 Ft
Bitcoin
63,444 $

Liptai Claudia szerint Tóth Gabi leénekli a csillagokat az égről

Liptai Claudia és Lékai-Kiss Ramóna is nagyon nagy dicséreteket mondott Tóth Gabiról, aki ezen a hétvégén is színpadra lép a Sztárban Sztár All Strasban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi sokak szerint az eddigi leggyengébb produkciójával nyitott az elmúlt hétvégén a Sztárban Sztár All Starsban. Kemény kritikákat kapott, és akkor úgy érezte, ennyi volt, biztosan ki fog esni, talán ideje korán.

A veszélyzóna borítékolható volt, az nem lephette meg az énekesnőt, viszont az már sokkal inkább, hogy elsőként ment tovább onnan. A döbbenet ült ki az arcára, nem akarta elhinni, mert valóban biztos volt a hazamenetelében, de már ott van a legjobb hat énekes között, így bármi is történjék, nem jöhet ki rosszul ebből. Soron kívül 33 éve történt rejtélyes gyilkossági ügy végére tett pontot a rendőrség

Sőt, mivel Szabó Ádám, a nagy esélyes váratlanul kiesett, arra is lehet esélye Gabinak, hogy TOP-3-as legyen. Gubik Petra győzelme szinte borítékolható, egészen más szinten mozog, mint a többiek, és közben a szerénysége határtalan.

Könnyen lehet, hogy Gabit a közös produkció mentette meg, aminek ideje alatt mindent kiadott magából, egy lapra tette fel a dolgokat. Hajós András azt mondta, ez most annyira Tóth Gabi volt, amiben az a kamaszlány is megjelent, aki anno a Megasztárban lépett színpadra.

Liptai Claudia, aki nem titkolja, nagyon szereti az énekesnőt, úgy fogalmazott, a csillagokat leénekli az égről. „Gabi… Tudjuk, tényleg a csillagokat leénekled az égről…” Lékai-Kiss Ramóna sem spórolt a jelzőkkel, szerinte Gabi mindent kiadott magából. „Gyerekek, ez vagyok én, bumm, kész.”

Szakértők szerint ezekkel az intézkedésekkel jelentősen javulhatna az albérlők és a bérbeadók helyzete is Magyarországon

Más, fejlett országok bevált stratégiáit kölcsönöznék a hazai albérletpiac egyre komolyabb problémáinak megoldására.