Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,41 Ft
Euró
402,12 Ft
Font
479,23 Ft
Bitcoin
63,641 $

Sztárban Sztár All Stars: nincs szerényebb énekesnő Gubik Petránál

Aligha van szerényebb és alázatosabb énekesnő Gubik Petránál, aki ráadásul elsősorban színésznő, de egészen nyugodtan lehetne kizárólag énekes is.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Az, amit Gubik Petra tesz le ismét az asztalra a Sztárban Sztár All Starsban, egyszerűen hihetetlen. Magával ragadja az embert a tehetsége, és az a fajta munka, amit beletesz ebbe az egészbe, senki nem dolgozik nála többet, ebben biztosak lehetünk.

A legapróbb részletekig másolja le az adott karaktert, amit nemcsak a zsűri értékel magasan, hanem a nézők is. Jól bizonyítja mindezt az a tény is, hogy sorozatban már harmadik alkalommal lehetett ott az élen, mint adásgyőztes. Soron kívül Jön a szuperdrága új iPhone-család? Sajtóértesülések szerint ez a széria váltja Plus készülékeket

A Szabó Zsófinak adott interjújába beszélt arról, hogy ettől nem lesz nyugodtabb, sőt, még nagyobb nyomás helyeződik rá, hogy meg tudjon felelni az elvárásoknak, amit vele szemben támasztanak az emberek. Ezzel együtt több mint hálás a nézőknek, rendkívül boldog, hogy ilyen sokan szeretik őt.

Szerinte a nézők már elvárják tőle, hogy ezen a héten is nagyon-nagyon jó legyen, és ez nyilván nyomással jár. „Ez ilyen kellemes teher az ember vállán.” Amiknek igazán örül még, hogy egyre jobban van a nagymamája, aki erőt ad számára. „Napról napra jobban van.”