Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,11 Ft
Euró
401,97 Ft
Font
478,66 Ft
Bitcoin
62,899 $

Megasztár: Szabó Laura hangjától sokkot kapott a közönség, csodálatos volt

Szabó Laura még mindig csak a 20-as évei elején jár, de már most biztos, hogy igen komoly énekesnő válhat belőle a Megasztár által.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Voltak olyan versenyzők is, akik rendkívül fiatalon emelkedtek ki a mezőnyből, mint például a 15 éves Izabell. Olyan lendülettel vetette bele magát a produkcióba, hogy azt még a tapasztalt énekesek is meg tudnák irigyelni.

Egy másik versenyző pedig a szépségével hívta fel igazán magára a figyelmet, Marics Peti hirtelen nem is tudott mit mondani. Kiszel Jennifer pedig a halláskárosodása ellenére énekelt akkorát, hogy már most a döntőben lehetne a helye, és ebben a legkisebb túlzás sincs. Soron kívül 33 éve történt rejtélyes gyilkossági ügy végére tett pontot a rendőrség

Szabó Laura ugyancsak érdemes lesz figyelni, ismét egy olyan hang, akiről eddig nem hallhattunk, A lehető legjobb helyen van ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot, és ezáltal az élete egy egészen más irányt vegyen, mert a hobbijából élhet tovább, abból, amit igazán szeret.

Rúzsa Magdi nagyon nagy dicsérettel beszélt Lauráról, a hangjáról, a karakteréről, a tehetségéről, és megjegyezte, sokan fogják hallgatni a jövőben. „Téged nagyon sokan fognak hallgatni.” Ugyanezen a véleményen van Caramel is, aki szerint rengeteg embernek fog erőt adni az a hang, ami ott lakozik a versenyzőben. „Annyira személyes volt. Ott állt előttünk egy igazi nő, az összes sebével, küzdelmével.”

Magdi megjegyezte, szerinte nem lesz Laurából körmös, olyan jó énekhangja van. Ez pedig erősen azt vetítheti előre, hogy énekesi pálya vár rá, és nem is akármilyen. Nem mindenkinek volt ennyire egyértelmű az igen, majd megérkezett, Marics Peti szerint akár főcímdalt is énekelhetne.

Vitézy Dávid szerint Karácsony Gergely Orbán Viktort másolja

Ugyanakkor pár pozitívumot is megemlített.