Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,13 Ft
Euró
401,98 Ft
Font
479,03 Ft
Bitcoin
63,023 $

Októberben érkezhetnek az új AI-funkciók az iPhone 16 készülékekre

Noha eredetileg arról volt szó, hogy az iPhone 16 széria Apple Intelligence funkcióval, még mindig várat magára a bevezetés.

...svg content...Fotó: Unsplash/Omid Armin
Mobil
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Bloomberg friss hírlevele szerint október 28-án debütálhat az iPhone 16 készülékeken a várva várt Apple Intelligence az iOS 18.1 kiadásával. Mark Gunman azt írja, a frissítés mesterséges intelligenciával működő értesítési összefoglalókat hoz majd magával.

Noha egyelőre csak ezt a funkciót osztotta meg a szakember, az iOS 18.1 bétája tartalmaz néhány Siri fejlesztést is, illetve különböző íróeszközöket és egy új szivárványszínű, világító peremgrafikát, amikor telefonon vagy iPaden szólítjuk meg Sirit. Soron kívül Súlyosabb büntetést szabnának ki a kokainos taxisra, aki 2020-ban Halgas Tibor focista halálát okozta

Mint ismert, az Apple Intelligence csak az iPhone 15 Pro és újabb iPhone készülékeken fut, ugyanakkor az Apple M1-chippel ellátott és annál újabb készülékein is, így tehát Mac-eken és iPadeken egyaránt.

Úgy tudni azonban, hogy több várva várt Apple Intelligence funkcióra még várnunk kell_ a több alkalmazáson keresztül feladatokat számodra elvégző és az információidat kontextusként használó Siri funkció például csak jövő év márciusában várható, míg az olyan funkciók, mint az Apple Image Playground és a Genmoji, decemberre jelenhetnek meg.