Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,38 Ft
Euró
401,99 Ft
Font
478,80 Ft
Bitcoin
62,959 $

Szandi a fiatal generációval is felveszi a versenyt, topformában van

Szandi mindig is szerény volt, és ez most sincs másképp, hiába van topformában, amire joggal lehet büszke.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon kedveljük Szandit, elsősorban a vidámsága, a pozitív kisugárzása és a szerénysége miatt. Mindig is ilyen volt, és azon kevesek egyike, akik nem változtak, hiába váltak sztárrá, ami sokaknak feladta a leckét.

Szandi ugyanaz az ember maradt, aki szívesen beszélget másokkal, nem panaszkodik, és igyekszik mindenkivel a lehető legkedvesebb lenni. Sokat dolgozik, számos koncert van mögötte, így már épp itt volt az ideje annak, hogy hajóútra menjenek, mely a hatodik ilyen kirándulásuk. Soron kívül Súlyosabb büntetést szabnának ki a kokainos taxisra, aki 2020-ban Halgas Tibor focista halálát okozta

„Ez már a hatodik hajóutunk. Beleszerettünk ebbe az utazási formába! A mostani utunkon négy országot és két földrészt érintünk nyolc nap alatt egy olyan úszó városban ahol minden este színházba mehetünk, kulináris élményekben lehet részünk és rengeteg program lehetőség van!” – írta nagyon boldogan Szandi.

Szandi számos új élményre tesz szert ezen utak során, amiknél nincs nagyobb kincs, és igazán élvezi ezt. „Ráadásul a világ különböző pontjairól érkeznek mindenféle emberek! Óriási élmény, amit ha lehetőségünk van rá, a jövőben sem szeretnénk kihagyni az életünkből!”

Egymillió forintot ad egy magyar település, ha valaki odaköltözik

A településen jelenleg 3-5 millió forint közötti áron lehet ingatlant vásárolni, ami miatt a helyi vezetés reméli, hogy az egymillió forintos támogatás vonzó lehet az új lakók számára.