Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,38 Ft
Euró
401,99 Ft
Font
478,80 Ft
Bitcoin
62,959 $

Gáspár Evelin napszemüveg-modell lett (fotók)

Gáspár Evelin divatos napszemüvegeket mutatott be, amik egyúttal sokszor ékszerek is, és nemcsak nyáron vesszük azoknak nagy hasznát.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sokszor egy jó, minőségi napszemüveg egyenesen öltöztet, akárcsak egy jól megválasztott ruha. Manapság egy nőnek általában több napszemüvege is van, hogy az adott szetthez ki tudja választani a lehető legjobb modellt.

Szerencsére ehhez is kaphatunk tippeket az online térben, tömegével találni ilyen tartalmakat az Instagramon, a TikTokon, a YouTube-on, és így tovább. Gáspár Evelin szintén rajong a napszemüvegekért, és meg tudjuk ezt érteni. Soron kívül Súlyosabb büntetést szabnának ki a kokainos taxisra, aki 2020-ban Halgas Tibor focista halálát okozta

Mi is ezen emberek közé tartozunk, és mindig találni új modellt, ami feldobja a napunkat egy szett kíséretében. Evelin is igyekszik bővíteni a tárát, mert a napszemüveg nemcsak nyáron trendi, hanem az év bármely részében.

Alább különböző modelleket láthatunk Evelinen, melyek kivétel nélkül remekül állnak neki. A kisebbek és a nagyobbak is passzolnak hozzá, ő pedig maximálisan elégedett a választékkal, van miből válogatni.

Egymillió forintot ad egy magyar település, ha valaki odaköltözik

A településen jelenleg 3-5 millió forint közötti áron lehet ingatlant vásárolni, ami miatt a helyi vezetés reméli, hogy az egymillió forintos támogatás vonzó lehet az új lakók számára.