Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,43 Ft
Euró
401,63 Ft
Font
478,98 Ft
Bitcoin
63,263 $

Méregdrága és páratlanul pazar bestiával bővült Michael Jordan autógyűjteménye

Egy kétmillió dolláros luxusparipával bővült a legenda egyébként is impozáns gyűjteménye.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/Zach Catanzareti Photo
Cool
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a kosárlabda-legenda és a NASCAR-csapat társtulajdonosa, Michael Jordan megerősítette, hogy egy 2 millió dolláros olasz sportautó, a Pininfarina Battista Targamerica büszke tulajdonosa: a Pininfarina Battista Targamerica sokak szerint az autógyártás mesterműve.

A luxusjármű elegáns ezüst-kék külsővel és plüss barna belsővel büszkélkedhet, legkülönlegesebb része azonban a kifejezetten Jordan számára kialakított, az első ülések közé épített egyedi alumínium szivartartó és humidor. A négymotoros tisztán elektromos bestia 1900 lóerővel és 2340 Nm nyomatékkal büszkélkedhet, tulajdonképpen egy erőművet építettek. Soron kívül Súlyosabb büntetést szabnának ki a kokainos taxisra, aki 2020-ban Halgas Tibor focista halálát okozta

Mint ismert, Michael Jordan szeretete a csúcskategóriás járművek iránt nem új keletű dolog: az év elején is egy ritkaságszámba menő amerikai hiperautót szerzett be: 3,5 dollárt költött a Venom F5 Roadsterre. Mindez persze annyira nem meglepő, hiszen Jordan már egy NASCAR-csapat társtulajdonosa, ennek okán pedig a mindennapi munkájának a része, hogy különleges autókkal veszi körül magát.

A Newsweek jelentése szerint Jordan imádja, amit csinál, ezt pedig egy nemrég kiadott sajtóközleményében is megerősítette a kosaras legenda:

„Mindenki tudja, hogy mindig is ádáz versenyző voltam, és ez a győzni akarás hajt engem és az egész 23XI csapatot minden egyes héten a pályán. Imádom a versenysportot és a rajongók szenvedélyét”

Egymillió forintot ad egy magyar település, ha valaki odaköltözik

A településen jelenleg 3-5 millió forint közötti áron lehet ingatlant vásárolni, ami miatt a helyi vezetés reméli, hogy az egymillió forintos támogatás vonzó lehet az új lakók számára.