Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.

...svg content...Fotó: Matheus Saldanha, a Ferencváros játékosa a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának 2. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Tottenham Hotspur mérkőzés után a budapesti Groupama Arénában 2024. október 3-án. Az angol csapat 2-1-re győzött. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Ferencváros egészen eddig 100%-os volt az NB1 új szezonjában, most azonban a Paks megállítottak őket. Kevésbé volt benne mindez, hiába van ott az élmezőnyben Bognár György csapata, mert nagy a különbség a két csapat között.

Már a 2. percben megszerezte a vezetést Osváth, és röviddel ezután kis híján 2-0-val folytatódott tovább a mérkőzés, hatalmasat kellett mentenie a Ferencvárosnak. A 35. percben viszont már két góllal ment a Paks, Böde Dániel, a Ferencváros régi kedvence, aki több mint 200 meccset játszott a legendás csapatban, most az ő kapujukba is betalált.

Varga Barnabás előtt szintén adódtak helyzetek, ziccert is hibázott, semmi nem akart összejönni a Fradinak. Ugyan a 62. percben Kady visszahozta a meccsbe a rekordert, ez nem tartott sokáig, pár perccel ezután 3-1-re módosult az állás Tóth Barna góljával.

Az eredmény már nem változott, 3-1 lett a vége, a Ferencváros 18 pontos, akárcsak a Puskás Akadémia, de egy meccsel még mindig kevesebbet játszottak. A Paks viszont felugrott a 3. helyre 16 ponttal, amivel harcban lehetnek a bajnoki címért.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.