Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,326 $

Azahriah bejelentette ideiglenes visszavonulását

A fiatal előadóművész pihenésre és fejlődésre hivatkozva tart szünetet karrierjében.

...svg content...Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2024. augusztus 24-én. MTI/Vasvári Tamás
Kult

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

A 22 éves Baukó Attila, ismertebb nevén Azahriah, aki nemrég három teltházas koncertet adott a Puskás Arénában, YouTube-csatornáján jelentette be, hogy egy időre visszavonul. A döntés hátterében az áll, hogy időt szeretne szánni önmaga fejlesztésére és új inspirációk gyűjtésére.

Az előadó közleményében kifejtette: „Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni”. A lépés sokakat meglepett, tekintettel Azahriah jelenlegi népszerűségére és sikerére. Soron kívül Kiakadtak a Liverpool-szurkolók Szoboszlai mellőzése miatt

A visszavonulás előtt azonban még vár néhány feladat az énekesre. November végén mutatják be a róla készült dokumentumfilmet, amely többek között a Puskás Arénában tartott koncertsorozat felvételeit is tartalmazza. A film előzetese már elérhető a nyilvánosság számára.

Ezzel párhuzamosan Azahriah európai turnéra indul, amely után tervei szerint egy ideig nem lesz elérhető a nyilvánosság számára, ugyanakkor biztosította rajongóit, hogy visszatérése minden eddiginél nagyobb szabású lesz: „Nem tudom mikor találkozunk legközelebb de biztosan érzem hogy az a jelenés nagyobb lesz mint bármi eddig” mondta a zenész.

Búcsúzóul az énekes köszönetet mondott rajongóinak az elmúlt három év támogatásáért, és arra bátorította őket, hogy találják meg saját útjukat, fókuszáljanak a fejlődésre, valamint empátiával forduljanak embertársaik felé.

Azahriah bejelentette ideiglenes visszavonulását

A fiatal előadóművész pihenésre és fejlődésre hivatkozva tart szünetet karrierjében.