Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,058 $

Sztárban Sztár All Stars: egy rendkívül vonzó Tóth Gabi robbant be a színpadon (videó)

Tóth Gabi és Gubik Petra olyan vonzóak voltak a színpadon, hogy akár közös fellépést is vállalhatnának ebben a formációban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi szombaton volt nagyon mélyen, majd nagyon fent is, amikor Tilla kimondta a nevét a veszélyzónában. Egyáltalán nem számított arra, hogy továbbjut, annyira sok kritikát és kevés pontot kapott Shakiraként, amit egy lehetetlen küldetésnek tartott.

Biztos volt benne, hogy búcsúzik, így a közös produkcióra már úgy lépett színpadra, hogy teljesen elengedte magát. Lehetséges, ez mentette meg a kieséstől, hiszen rendkívül nagyot ment, és mellette Gubik Petra is mérhetetlenül vonzó volt. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Jó volt látni, hogy Petra ilyen is tud lenni, nemcsak visszafogott, mindenki zavarba jött tőle. Egyik énekesnőt sem feszélyezte a szettje, és olyan előadást raktak össze, hogy az a nap egyik fénypontja volt, a lehető legjobbkor.

Peter Srámekről és Szabó Ádám sem feledkezhetünk meg, mert sokat tettek hozzá ehhez az egészhez. Egyszerre volt szórakoztató, vicces és minőségi, amit hoztak, erről szól a Sztárban Sztár All Stars, amit továbbra is imádnak a nézők.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

Nagyon megy az Arsenalnak, ezekkel a gólokkal nyertek a Southampton ellen (videó)

Míg a Manchester United hosszú évek óta keresi a megfelelő edzőt Sir Alex Ferguson helyére, addig az Arsenal egyértelműen rátalált Arsene Wenger méltó utódjára.