Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,299 $

Fejszéket kért egy ember egy gyűlésre, elfogta a rendőrség

Nem kizárt, hogy a Magyar Péter által rendezett demonstrációról van szó, amit az MTVA székháza elé szervezett a Tisza Párt vezetője.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Szabó Kata

Szerkesztő

Jelenleg is tart a közmédia elé szervezett tüntetés Budapest III. kerületében, Óbudán. Közben kiderült, hogy elfogtak egy férfit a BRFK rendőreit, akit előállítottak, majd házkutatást hajtottak nála végre.

A rendőrség közleménye szerint a gyanúsított az elmúlt hetekben a közösségi médiában buzdított arra, hogy egy jogszerűen bejelentett, és a BRFK, mint gyülekezési hatóság által tudomásul vett gyűlés résztvevői fejszét vagy más szerszámokat vigyenek magukkal az eseményre. Soron kívül Új hírek érkeztek a budapesti második világháborús 1 tonnás bombáról

Nem kizárt, hogy Magyar Péter demonstrációja kapcsán mindezt a férfi, aki büntetéssel számolhat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a médiában megjelent hírek alapján 2024. október 3-án közérdekű üzem működésének megzavarására irányuló előkészület vétség miatt hivatalból feljelentés kiegészítést rendelt el, majd másnap október 4-én a nyomozást is elrendelte – írja a police.hu.

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.