Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,299 $

Sztárban Sztár All Stars: nagyon kevés önbizalma van Oláh Ibolyának

Nem lehet azt mondani, hogy Oláh Ibolya eddig tarolt volna a Sztárban Sztár All Starsban, mert ez nincs így.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Oláh Ibolya sok támadást kap amiatt, hogy egyesek szerint nem veszi komolyan a műsort, és számára teljesen mindegy, hogy ott van-e. Ez természetesen nem igaz, csak egyszerűen rendkívül kemény és erős a mezőny, ami Ibolyának is feladja a leckét.

Nincs a favoritok között, és a produkciói szintén megosztotta a nézők véleményét. Nem tudni, meddig lesz versenyben, de ami biztos, hogy hamarosan újra színpadra lép, ugyanis szombat este jön az újabb élő adás a TV2-n. Soron kívül Új hírek érkeztek a budapesti második világháborús 1 tonnás bombáról

Oláh Ibolya újabb érdekességeket árult el magáról, többek között azt is, hogy nagyon kevés önbizalommal rendelkezik, és az is pillanatokon belül el tud menni. Nem mindig hisz magában, viszont, amikor fent van a színpadon, teljesen megváltozik.

Ibolyának nem jelent problémát a veszélyzónában lenni, még izgalmas is számára. Amivel baja van, az az, hogy hosszú időnek tűnik mire Tilla közli a versenyzőkkel, kik jutottak tovább az utolsó pillanatokban. „Inkább erre gondolok mindig.”

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.