Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,299 $

Így néz ki Tóth Gabi smink nélkül

Tóth Gabi megmutatta, hogyan néz ki smink nélkül, hamarosan pedig újra színpadra áll, ugyanis este jön a Sztárban Sztár All Stars élő adása.

...svg content...Fotó: TV2
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy héttel ezelőtt Zalatnay Saroltaként jutott tovább, és meglepődött, mert azt gondolta, hogy megint veszélyzónás lesz. Végül nem lett, a közönség értékelte a teljesítményét, és most egy újabb nagy kalandra készülhet.

Immáron nem titok, hogy Shakirát fogja utánozni, ami ugyancsak nagy falat. Egy rendkívül aktív produkció vár Gabira, és mindent bele kell adnia, mert rendkívül erős a mezőny, és már csak 10 versenyző van harcban a továbbjutásért. Soron kívül Új hírek érkeztek a budapesti második világháborús 1 tonnás bombáról

„Akkor irány a stúdióba. Most még smink nélkül, de hamarosan Shakira bőrébe bújok és egy igazán dinamikus, táncolós produkcióval lépek majd a Sztárban Sztár All Stars színpadára!” – írta nagyon boldogan és reményteljesen Gabi az Insgtagram oldalán.

Arra is fény derülhetett, hogy ma este dupla produkciókkal állnak színpadra a versenyzők. „Tulajdonképpen egy klipet fogunk élőbe lenyomni, nagyon izgulok, mert nehéz feladat lesz, de imádom a kihívásokat! Jaaa, és ma dupla produkciókkal állunk színpadra, szorítsatok nekem! Mindent megteszek, hogy szuper jól sikerüljön, este nézzetek minket!”

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.